Logga in

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Ändra lösenord

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Registrera

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Tack för att du registrerar dig hos Omron!

Ett e-postmeddelande som hjälper dig att slutföra registreringen av kontot har skickats till

Återgå till webbplatsen

få direkt tillgång

Fyll i dina uppgifter nedan och få direkt tillgång till innehållet på den här sidan.

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Tack för visat intresse!

Nu har du tillgång till Nytt servosystem byggt enligt kunders önskemål

En bekräftelse har skickats via e-post till

Fortsätt till sidan

Du kan eller få direkt tillgång till att hämta det här dokumentet.

Nytt servosystem byggt enligt kunders önskemål

Vårt servosystem 1S har designats enligt önskemål från våra kunder för att kunna optimera funktioner från design till driftsättning. Viktiga funktioner och tillbehör som tidigare funnits som tillbehör är nu inkluderade i systemet från start, vilket underlättar för maskinbyggare (OEM) att minska hårdvarukostnader och installationstid. Detta medför även att projekten kan levereras i rätt tid och till rätt pris. 1S servot är en stor tillgång i vår Sysmac automationsplattform, där Sysmac Studio är hjärtat i systemet. Sysmac Studio är en mjukvara där servo, säkerhet, vision, robotar, nätverk och HMI konfigureras. Med EtherCAT integrerad på 1S servot erbjuder 1S servot ett komplement till G5 servot, som utgör Omrons mest kompletta och skalbara system.

Sänkta kostnader och låg totalkostnad för systemet

1S servot tar bort ca 20% av alla gömda kostnader för ett servo system genom borttag av alla externa delar som måste kompletteras på många andra servosystem. Exempel på dessa extrakostnader som ingår i 1S sysmet är anslutningsplintar, säkerhetskablar, bromsrelä och absolut enkoder batteri. Oavsett effektstorlek på 1S servot har de alltid samma höjd för att kunna erbjuda bra kylning och enkel installation i elskåpet. Vi har tagit bort all extern inkoppling på I/O kort och ersatt den med senaste push-in anslutningar på servot. Vi har också passat på att öka antalet flexibla I/O, för att minimera underhåll och installationskostnader.

Framsteg för maskiner med hög precistion och noggranhet.

1S servot använder en växel-, batterifri, multi-turn 23-bitars absolut encoder. 16-bitar för att få en mycket exakt position. Avancerad tuning-funktion förenklar inställningstiden och ger högre produktionshastigheter, vilket ökar upp produktiviteten.

Utökade säkerhetsmöjligheter

Maskinsäkerhet för roterande risker kräver idag stor noggranhet i konstruktionen av maskinen pga att sannolikheten att skada sig är hög vid dessa risker. För att underlätta för maskinbyggare (OEM) i deras säkerhetskonstruktion samt att kunna standardisera på ett system utan att behöva ha lager på olika varianter så har 1S servot både nätverksbaserad och hård-trådad Safe-Torque Off (STO) ingångar inbyggt. Konfigurering av FailSafe på EtherCAT (FSoE) kräver endast att man ansluter en NX säkerhetskontroller på det öppna nätverket EtherCAT. Ingen kabeldragning krävs för att på ett säkert sätt kunna stoppa varje axel individuellt.

Första lanseringen av 1S servot

Första lanseringen av 1S servot erbjuder storlekar från 100W till 3kW. Nästa lansering kommer erbjuda både mindre och större effekter.

Följ Omron Industrial Automation på LinkedIn