eNews i detalj

Prenumerera på Omron’s eNews idag så får du vårt senaste nyhetsbrev, eNews, i din e-post. eNews innehåller information om våra produkter, de senaste applikationsteknologierna, expertutlåtanden och mycket mer. eNews är gratis och tillgängligt för alla som är intresserade av Omron och Omron's produkter och teknologier. Den här sidan innehåller all information du behöver om denna service.

Prenumerera på eNews

Du kan enkelt beställa en prenumeration av eNews till din e-post genom att klicka på prenumerera på nyhetsbrev. Efter anmälan får du ett e-postmeddelande från oss med en länk för att aktivera din prenumeration. Detta för att förhindra missbruk och felregistreringar. Om du senare bestämmer dig för att avbeställa prenumerationen så finns det länkar för detta på vår hemsida och även i själva nyhetsbrevet.

Frekvens

Nyhetsbrevet eNews kommer att skickas ut varje månad och inte oftare än varannan vecka. Omron följer den europeiska lagen för Spam och kommer endast att skicka nyhetsbrev till dem som beställt det. 

Ändrad e-postadress

Eftersom vi inte lagrar personuppgifter så är det inte möjligt att ändra adressen. Istället ber vi er att avbeställa befintlig prenumeration och därefter beställa prenumerationen igen och då ange din nya e-postadress.

Personuppgifter

Alla personuppgifter hanteras naturligtvis konfidentiellt. Uppgifterna lämnas inte vidare utanför Omron’s organisation och används endast till att sända ut Omron’s eNews.

Avbeställning

Avbeställ eNews. Efter att vi mottagit din avbeställning, sänder vi ett e-postmeddelande till dig där vi ber dig bekräfta att du inte längre önskar prenumerera på eNews.