Evenemang

Du hittar oss på flera automationsmässor och -evenemang i hela Europa.

Mer information hittar du i schemat nedan.

EVENEMANG
TAK-förluster-maskinrelaterade.jpg

OEE-seminarie - med maskiners produktivitet i fokus

14 mars i Stockholm * 15 mars i Malmö * 16 mars i Göteborg Omron och Good Solutions AB bjuder in till en dags seminarie kring OEE - “Overall Equipment Effectiveness". Med OEE mäter du nyttjandegrad och maskineffektivitet samt får möjlighet att visualisera den tid som inte används till värdeskapande arbete.

16 mar 2017

Sverige, Stockholm, Malmö och Göteborg

LäS MER
EVENEMANG
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, tillverkningsindustrins viktigaste branschmässa för Turkiet och Eurasien, fortsätter att erbjuda produkter och tjänster till yrkesbesökare i 7 industrisektorer. Med ett stort antal internationella utställare och besökare erbjuder mässan unika möjligheter för företag som vill öppna upp nya marknader.

19 mar 2017

Turkey, Istanbul

LäS MER
EVENEMANG
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannovermässan 2017

Det här är en ledande mässa för industritekniska höjdpunkter, innovationer och banbrytande lösningar i alla kärnsektorer – dvs. industriell automation och IT, energi- och miljöteknik, industriteknik, produktionsteknik och tjänster samt FoU.

Ämnet Industry 4.0 har introducerats av kommittén för Hannover-mässan, som är rätt plats att besöka för den senaste utvecklingen.

28 apr 2017

Germany, Hannover

LäS MER
EVENEMANG
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italien

SPS Italien har sitt ursprung i den tyska mässan som har varit det ledande evenemanget för industriell automation i Tyskland och Europa i mer än 20 år. SPS Italien för samman leverantörer och producenter och innebär enorma möjligheter för den italienska automationssektorn.

25 maj 2017

Italy, Parma

LäS MER