Evenemang

Du hittar oss på flera automationsmässor och -evenemang i hela Europa.

Mer information hittar du i schemat nedan.

EVENEMANG
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Indumation.be, den fjärde upplagan av Belgiens mest omfattande branschmässa för fabriks-, process- och infrastrukturautomation, kommer att vara ett viktigt evenemang för alla viktiga aktörer och investerare i branschen. Innovation och automation går hand i hand med allt som är kopplat till digitalt och smart: Från komponent eller anordning till kompletta högteknologiska system och lösningar som erbjuds via denna plattform, för alla industrigrenar (fabrik & process), stora infrastrukturer (hamnar, terminaler, avgiftsbelagda vägar, broar och vägar ...) och alla industriprocesser (tillverkning, ingenjörsteknik, underhåll, SCM, logistik och lager, tillgångar).

10 feb 2017

Belgium, Kortrijk

LäS MER
EVENEMANG
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, tillverkningsindustrins viktigaste branschmässa för Turkiet och Eurasien, fortsätter att erbjuda produkter och tjänster till yrkesbesökare i 7 industrisektorer. Med ett stort antal internationella utställare och besökare erbjuder mässan unika möjligheter för företag som vill öppna upp nya marknader.

19 mar 2017

Turkey, Istanbul

LäS MER
EVENEMANG
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannovermässan 2017

Det här är en ledande mässa för industritekniska höjdpunkter, innovationer och banbrytande lösningar i alla kärnsektorer – dvs. industriell automation och IT, energi- och miljöteknik, industriteknik, produktionsteknik och tjänster samt FoU.

Ämnet Industry 4.0 har introducerats av kommittén för Hannover-mässan, som är rätt plats att besöka för den senaste utvecklingen.

28 apr 2017

Germany, Hannover

LäS MER
EVENEMANG
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italien

SPS Italien har sitt ursprung i den tyska mässan som har varit det ledande evenemanget för industriell automation i Tyskland och Europa i mer än 20 år. SPS Italien för samman leverantörer och producenter och innebär enorma möjligheter för den italienska automationssektorn.

25 maj 2017

Italy, Parma

LäS MER