Reparationsservice

Det är enkelt och det går snabbt

Omron Europe tillhandahåller reparationsservice som koordineras från det europeiska reparationscentret (ERC), som ligger i den nederländska staden 's-Hertogenbosch.

ERC tillhandahåller en högkvalitativ reparationstjänst för en majoritet av Omrons produkter, bland annat PLC:er, tidreläer, räknare, visions- och ID-system, omvandlare och servoenheter. ERC använder den senaste tekniken för reparation av produkterna, och går ofta ned på komponentnivå. Eftersom de inte bara levererar en detaljerad reparationsrapport, utan även håller kostnaderna nere, så får du bästa möjliga service till lägsta möjliga pris.

Reparationsförfrågan

Området för den europeiska reparationsdatabasen

Den europeiska reparationsdatabasen tillhandahåller alla våra lokala kontor och distributörer med ett verktyg för att enkelt rapportera om och spåra en reparationsbegäran.

När en reparationsbegäran har angetts skapas DHL-transportdokumenten automatiskt. Det går även att följa status för reparationcykeln, och ett fast pris för reparationen kan anges i förväg!

Besök den europeiska reparationsdatabasen

Spåra försändelse

Detta är Sök- & Spårasektionen på Omrons Europeiska reparationscenter.

Genom att ange RMA-numret kan du här se aktuell status för din reparation. RMA-numret skickades till dig från ditt lokala Omron-kontor (NSC) vid tidpunkten när din reparation godkändes.

Sök & spåra ditt RMA-nummer