Grön Automation

Lösningar som gör hållbar utveckling till en affärsmöjlighet

För inte så länge sedan kunde ”gröna” metoder minska avfall, spara energi och minimera föroreningar – men de kostade ofta mer pengar än de sparade. Så är det inte längre. Med Omrons lösningar för grön automation kan åtgärder för att göra det bästa för miljön även innebära det bästa för ditt slutresultat. Oavsett om det gäller kortsiktig taktik eller företagsövergripande långsiktiga strategier kan Omron ge dig idéer såväl som lösningar och expertis för att förverkliga dem.

Betrakta den här sidan som din portal mot nya affärsmöjligheter. Här finns kundsynpunkter, produktgenomgångar, råd om gröna strategier, med mera. Mycket mer. Ta en titt nedan.

Var vill du börja?

EU_energy_solution_420x170.jpg

Energiövervakning

Att förstå hur man konsumerar energi är första steget till att bli energieffektiv. Upptäck hårdvaru- och mjukvarulösningar som tydliggör energislöseri djupt in i ditt system för åtgärd av enheter som konsumerar onödig energi.

läs mer
EU_energy_efficiency_400x170.jpg

Energibesparande

Utforska nya lösningar som sparar energi utan att prestanda eller funktionalitet blir lidande. Höj energieffektiviteten samtidigt som systemprestandan förbättras.

läs mer

Läs de senaste artiklarna

Ayabe_factory_420xX.jpg

Ny, högre nivå av energibesparing

Nyckeln till att hitta dolda energiförluster är att noggrant visualisera den på distributionsnivå. Tyvärr är det ofta dyrt att implementera. Därför har vi utvecklat KM-serien med smarta energiövervakare med flera kretsar – en kostnadseffektiv plattform som hjälper dig att hitta all onödig energianvändning och därmed ge möjlighet att maximera energieffektiviteten.

läs mer