Inspektionslösningar ökar produktionskvaliteten | OMRON, Sverige

Login

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Register

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Inspektionslösningar ökar produktionskvaliteten

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Inspektionslösningar ökar produktionskvaliteten

Varumärkets anseende är viktigt för en tillverkare, men kan påverkas negativt på många sätt.

Med smarta automatiseringsalternativ kan vi avsevärt minska risken för att ditt anseende försämras på grund av felaktiga produkter (återkallelser).

Visionssystem

Våra visionssystem används i stor utsträckning inom livsmedels- och dryckesindustrin och kan övervaka de flesta delarna av produktionen, vilket ger tillverkarna möjlighet att hitta och lösa problem innan dyr spillproduktion uppstår. De avancerade systemen avläser och verifierar koder i alla format genom hela produktionsprocessen. Bearbetningen sker från råmaterial, primär och sekundär paketering till tertiär paketering, vilket ger en trygg och enhetlig process.

Inspektionslösningar

omag 420 x 300 sol

Håll ett öga på bäst före-datumet!

En toppmodern paketeringsmaskin som är kompakt, pålitlig, fullproppad med nya funktioner och vars delar är lätt åtkomliga. Läs om funktionerna hos de nya paketeringsmaskinerna, som utformats av Omag i samarbete med Omron, för tillverkning av Dompés läkemedel ”Okitask”.

Read more
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Kontraktstillverkare inom läkemedelsindustrin

Hur lyckades en kontraktstillverkare leverera 1 000 000 serialiserade förpackningar till flera olika läkemedelskunder med skiftande standarder och procedurer… och inom ett nätverk av flera produktionsanläggningar, kontraktstillverkare, ompaketerare och andra tjänsteleverantörer – och allt i enlighet med de förväntade EU-föreskrifterna om att centralt registrera de unika koderna?

Read more

Teknik

Varför Omron?

Smarta fabriker med effektiva och helt uppkopplade försörjningskedjor är avgörande för innovation inom tillverkningsindustrin, för att skapa nya marknadsmöjligheter och göra dig mer flexibel för kunddrivna trender. Hela vårt sortiment är byggt och kan anpassas efter dina tillverkningsförhållanden.

Integrerad, intelligent och interaktiv

Våra lösningar är framtagna enligt Omrons koncept med automatiseringens tre ”i” – integrerad, intelligent och interaktiv.

  1. Den anslutna fabriken – integrerar maskinautomatisering och företagets IT-system sömlöst så att de genererar, samlar in och utbyter relevant data 
  2. Den smarta fabriken – möjliggör intelligent dataanalys och utvärderingsmöjligheter för att förverkliga förebyggande underhåll, processförbättringar och en minskning av resurser, energi och slöseri
  3. Den samarbetsinriktade fabriken – förstärker ytterligare samspelet mellan människor och maskiner genom att kombinera de intuitiva, flexibla, kompetenta och adaptiva egenskaperna hos människor med maskinernas repeterbarhet, precision, styrka, hastighet, autonomi och anslutningsförmåga

Systemintegratörsnätverk

Omron har ett stabilt systemintegratörsnätverk för att kunna utveckla en rad olika lösningar. Detta sänker kostnaderna, gör processerna effektivare och ökar produktiviteten i alla projekt inom livsmedels- och dryckesindustrin. I vårt nätverk kan vi para ihop dig med systemintegratörspartner med relevant erfarenhet inom området och en lokal närvaro på din marknad.