Kundreferenser

På Omron lyssnar vi på våra kunder. Vi skulle kunna lyssna på dem hela dagarna i ända – de ger oss uppslag till nya idéer. Och eftersom vi har lyssnat på våra förpackningsmaskinskunder i över 20 år är det inte så konstigt att vi har massor med bra idéer.

Men vi ska inte berätta om dessa eftersom vi tror att du hellre hör det från sådana som du: våra kunder.

From compound to tube, in any format

Från blandning till tub – i valfritt format!

Läs om hur Omrons PLC-system och pekskärmar står i centrum för Axomatics lösningar för tillverkning och paketering av alla typer av krämer, geler och emulsioner.

läs mer
Omag 420 x 300.jpg

Håll ett öga på bäst före-datumet!

En toppmodern paketeringsmaskin som är kompakt, pålitlig, fullproppad med nya funktioner och vars delar är lätt åtkomliga. Läs om funktionerna hos de nya paketeringsmaskinerna, som utformats av Omag i samarbete med Omron, för tillverkning av Dompés läkemedel ”Okitask”.

läs mer
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Kontraktstillverkare inom läkemedelsindustrin

Hur lyckades en kontraktstillverkare leverera 1 000 000 serialiserade förpackningar till flera olika läkemedelskunder med skiftande standarder och procedurer… och inom ett nätverk av flera produktionsanläggningar, kontraktstillverkare, ompaketerare och andra tjänsteleverantörer – och allt i enlighet med de förväntade EU-föreskrifterna om att centralt registrera de unika koderna?

läs mer
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Hjälper Line Equipment att utveckla mer avancerade maskiner

Titta på intervjun så får du reda på hur Line Equipment lyckats få ut mer avancerade produkter på marknaden med vårt stöd och genom att implementera våra programvaru- och maskinvarulösningar i sina maskiner.

läs mer
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion utvecklar portalrobotstyrd palleteringsmaskin

Genom att tillhandahålla rådgivning och teknisk support, bidrog Omron till utvecklingen och konstruktionen av den nya palleteringsmaskinen Ett antal nya målmarknader för den nya typen av PLC har definierats, där livsmedel är en av dem.

läs mer
Storopack_420x300_v2.jpg

Ett flexibelt och kompakt sätt att tillverka fyllnadspapper

Att fylla hålrummen mellan en produkt och dess förpackning (t.ex. en pappkartong) är ett problem som de flesta produktleverantörer måste handskas med. En metod som använts traditionellt är hårt hopvikt papper. Detta har fördelen att vara lättviktigt, lättillgängligt, återanvändbart och kan återvinnas.

läs mer
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

Maskiner som överträffar användarens förväntningar

Den finska maskintillverkaren Jomet skapar ett heltäckande sortiment av förpackningslösningar, där de uppfyller kunders krav på innovation.

läs mer
EU_CT_Ibonhart_Webimages_420x300.jpg

Brödskärmaskin med fjärrfelsökning och fjärruppgradering av programvara

När en av Storbritanniens ledande tillverkare av utrustning för automatisk brödskärning och paketering tog hem en beställning från ett bageri i Kazakstan, fastställde man att fjärråtkomst var väsentlig. Uppgraderingar av programvara och felsökning måste möjliggöras på distans från Norwich, England i syfte att undvika att skicka en tekniker 6 000 km för att besöka kundens anläggning.

läs mer
EU_CT_Auxpama_Webimages_420x300.jpg

Ny brödskärmaskin minskar processtiden med 55 %

Den spanska specialisten på brödbakningsautomation, Auxpama, lanserade nyligen en ny, automatisk skärlåda som gör skårorna på brödens ovansida alldeles innan de gräddas. Maskinen är så avancerad att den minskar tidsåtgången för processen från 6+ minuter till bara 2,45 minuter. I centrum av allt detta finns den enhetliga styrplattformen Omron Sysmac.

läs mer
EU_CT_Martini_Webimages_420x300.jpg

En enda styrning för paketering och dosering av lång pasta

I pastapaketeringsvärlden är lång pasta särskilt utmanande, främst till följd av komplexiteten vid dosering av olika pastaformat. När Martini Packaging beslöt sig för att utveckla en ny maskin med snabbare driftshastighet och större doseringsprecision vände man sig till Omron.

läs mer
EU_CT_Ecocaps_Webimages_420x300.jpg

En ny förpackningsmaskin för drycker automatiserar alla stationer med bara en höghastighetsbuss

När den italienska specialisten på förpackningsmaskiner, Ecocap’s, beslöt sig för att utveckla en ny maskin för energidrycksmarknaden gav det dem en möjlighet att införa en ny automationsmodell baserad på Omron Sysmac-plattform. Tanken var att utveckla ett system för att fylla upp till 20 000 burkar per timme med automation i alla stationer med hjälp av en enda höghastighetsbuss: EtherCAT.

läs mer
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

Bygger en global kundbas genom att göra mer, snabbare

Förpackningsstaplaren Converging Solutions Pack Stacker är vanligt använd i Storbritanniens livsmedelsindustri för automatisk stapling av förformade förpackningar. När företagen ville konkurrera på marknader utanför livsmedelsindustrin och i andra länder var man tvungen att låta maskinen göra mer, och göra det snabbare.

läs mer
mespic_machine_logo420x300.jpg

Mespics allt-i-ett-lösning...

Det Italienbaserade Mespic specialiserar sig på design och konstruktion av integrerade paketeringsmaskiner för slutprocesser. Företaget arbetade nyligen tillsammans med Omron för att utveckla en allt-i-ett-lösning för sekundär och slutlig paketering av teförpackningar.

läs mer