Din specialistpartner | OMRON, Sverige

Login

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Register

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Din specialistpartner

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Din specialistpartner

I över 30 år har Omron varit den leverantör av automationslösningar som många av Europas tillverkare av paketeringsmaskiner föredrar.

Vi är välkända för våra produkters kvalitet och tillförlitlighet och har också byggt upp ett gediget anseende som innovatör inom avancerade paketeringssystem. Vi lanserade nyligen ett brett produktsortiment för avancerad paketeringsautomation och introducerade en helt ny styrplattform, Sysmac – som gör det möjligt för paketeringstekniker att arbeta med ett programvaruspråk och en anslutningstyp.

Dessutom har vi öppnat Europas första “Testcenter för paketeringsautomation” i Barcelona: en oerhört högteknisk anläggning där Omrons kunder kan testa och utvärdera automationsidéer innan resurser binds upp. De här aktiviteterna gör Omron till den leverantör som är att föredra bland fler och fler av Europas tillverkare av paketeringsmaskiner.

Hur kan vi hjälpa dig?

För det första: med automationsexpertis

I egenskap av specialistpartner inom automation kan Omron hjälpa dig i varje stadium av utvecklingen av den nya paketeringsmaskinen eller uppgraderingen av en befintlig maskin.

Våra tekniker tillhandahåller flexibla lösningar som omfattar mer intuitiv styrning, mer drift med kontinuerlig rörelse i realtid, enklare robotintegrering och mer receptdrivna inställningar – inställningar som sker genom att trycka på en skärm.

Global närvaro

Fler än 200 fälttekniker arbetar i nästan 200 anläggningar i 34 länder över hela världen.

Tack vare att vi är en global tillverkare kan vi erbjuda våra tjänster var som helst i världen.

Oberoende av var du installerar dina maskiner kan vi ordna en kontaktperson på plats som underlättar utbildning, leverans av reservdelar och till och med igångkörning av maskiner. Allt sker på det lokala språket med översatt dokumentation – så att du kan känna dig helt trygg.

Kompetens

Design

Dela med dig av dina idéer till våra säljare. De har erfarenhet och kompetens, plus befogenhet att fatta beslut. Tusentals OEM-tillverkare har satt sin tilltro till vår personal. Ta reda på hur även du kan få fördelar – slå bara en signal.

Koncepttest

Under projektets utveckling kan du använda våra automationscenter för att testa och uppdatera tekniska trender inom rörelse, robotteknik, nätverk, säkerhet, kvalitetskontroll osv. Med hjälp av vårt Tsunagi-laboratorium (kommunikation) kan du sammanbinda, testa och validera hela systemet med vårt nya maskinnätverk (EtherCAT) och fabriksnätverk (EtherNet/IP).

Så snart vi tar oss an ett projekt utses en systemtekniker för att samordna alla tekniska aspekter av projektet. Våra tekniker har djuplodande expertis inom och kunskap om nätverk, PLC-system, rörelse, säkerhet och HMI:er i samband med maskinautomation.

Förtroende

utveckling

Under prototypfasen behöver du flexibel teknisk support, produktleverans och produktutbyte.

Av de här skälen utser vi en särskild person i vår kundtjänst som hanterar alla logistikfrågor och ser till att du kan fokusera på de viktigaste frågorna.

Garanti

Serieproduktion

Genom hela livscykeln för maskinen erbjuder Omron tillförlitlig leverans, regelbundna programvaruuppdateringar, snabb reparationsservice och effektiv global support för våra slutanvändare.

I vårt standardåtagande ingår:

  • fem dagars reparation från dörr till dörr
  • 3 dagars leverans

Paketerings-organisationer

Tack vara våra relationer med paketeringsorganisationer och universitet kan vi alltid hålla oss informerade om maskintillverkares behov och hjälpa kunder med toppmoderna lösningar.

För det andra: med kvalitetsprodukter

Det är väsentligt att ha ett brett produktutbud för de mest ändamålsenliga lösningarna. För din lönsamhet är det dock

avgörande att ha högkvalitativa produkter med extremt låg felfrekvens. Lyckligtvis ger Omron dig både och, samt upprättar standarder inom tillförlitlighet och robusthet till och med i de tuffaste miljöer.