Teknisk dokumentation och artiklar om teknik

Djupgående kunskaper om paketering – allt fullt tillgängligt. Under de senaste 20 åren har vi byggt upp en omfattande kunskapsbas om många olika ämnen som relaterar till paketering, från avancerad robotteknik och säkerhet till temperaturreglering och kavlitetssäkring av flerstegsprocesser.

Vi använder detta expertkunnande varje dag för att hjälpa Omron-kunder över hela världen med att konstruera exceptionella maskiner som uppfyller slutanvändarnas krav på större kapacitet, förbättrad kvalitet och minskade kostnader. Ta en titt på några av våra senaste tekniska dokument och dra direkt nytta av vår erfarenhet.

NX_SYSMAC_420_300.jpg

Integrerade säkerhetslösningar

Processer för industriell automation, såväl som maskinerna, blir alltmer dynamiska. Behovet av att öka produktiviteten, flexibiliteten, samt förbättra ergonomin och säkerheten har blivit oumbärligt. I den här tekniska dokumentationen beskrivs hur Omron Sysmac-säkerhetslösningen gör det möjligt att uppfylla alla möjliga säkerhetsscenarier och -krav.

läs mer
All-in-one-platform420x200.jpg

Allt-i-ett-plattform

Integrerar robotteknik, rörelse och sekvenslogikstyrning i en enda styrenhetsplattform för samtidiga uppgifter.

läs mer

Avkänning och kontroll

Omron erbjuder en komplett portfölj med visionsprodukter som sträcker sig från applikationsspecifika visualiseringssensorer upp till PC-baserade visionssystem med inbyggt EtherCAT.

läs mer