Företagsinformation

Här kan du lära känna Omron och våra produkter.

Visste du att Omron började med tillverkning av byxpresssar? Att företaget härstammar från Japan och funnits i över 80 år? Och att vi har en sträng etik? Vill du veta mer? Läs om vår filosofi, vårt motto och lära känna oss.

Filosofi

Omron Corporation

Omron grundades 1933 i Japan och är idag världsledande inom industriell automation. Omron Corporation har sitt huvudkontor i Kyoto, Japan.

Koncernen leds av Yoshihito Yamada och har mer än 37 000 anställda i 36 länder, för att kunna erbjuda produkter och tjänster inom många olika affärsområden, t ex industiell automation, elektroniska komponenter och hälsovård. Företaget har huvudkontor i Japan (Kyoto), Stillahavsområdet (Singapore), Kina (Hong Kong), Europa (Amsterdam) och USA (Chicago). Den europeiska verksamheten har egna anläggningar för utveckling och tillverkning och ger kundsupport lokalt i alla europeiska länder.

Omron Corporations webbplats
myOmron_planet.jpg

Vi brinner för kvalitet

Kvalitet betyder mycket. Men vi tror att passionen för kvalitet betyder ännu mer: och att denna passion, detta totala engagemang för kvalitet genomsyrar allt...

Mer info

Miljö

Omron's policy är att erbjuda produkter som är miljögodkända (garanterat fria från otillåtna ämnen) till kunder över hela världen. I enlighet med denna policy, har Omron beslutat att avlägsna alla farliga ämnen även i sina styrkomponenter.

Titta på vår miljöpolicy