Lösningar

Ger din verksamhet stora fördelar

Ingen kan din verksamhet lika bra som du. Därför talar vi aldrig om för dig vad du ska och inte ska göra. Men om din verksamhet omfattar maskiner kan du ha nytta av våra lösningar. Vi kan hjälpa dig att göra dina maskiner smartare, snabbare, mer effektiva, mer prisvärda, mer flexibla, mer tillförlitliga ... Kort sagt – vi kan ge dig stora fördelar jämfört med dina konkurrenter.

Lösningarna är baserade på specialistexpertis inom avkännings- och styrautomation. Med mera. De bygger på en tradition av att arbeta nära kunderna – en tradition som har gett oss en ingående förståelse för våra kunders behov i ett antal olika branscher. Varje enskild bransch har sina egna specifika utmaningar, och genom att arbeta med våra kunder har vi utvecklat skräddarsydda lösningar för dem. Ta en titt på hur vi kan arbeta med dig.

Packaging_main_v2.jpg

Din automationspartner inom paketering

Om du tillverkar paketeringsmaskiner och vill öka din lönsamhet kan vi hjälpa till: med ett fullständigt utbud av tjänster och produkter som utformats för att öka din maskins hastighet, mångsidighet, prestanda och säkerhet.

läs mer
EU_Product_solutions_736x_ILO.jpg

Produktlösningar

Vi har kombinerat våra nyaste produkter på sätt som bättre motsvarar dina behov. Våra produkter utgör nya lösningar på krävande automationsuppgifter och vi delar dem med dig under vår satsning på att främja maskinutveckling och en högre prestandanivå.

läs mer