Login

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Register

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Prestanda plus flexibilitet får en utmärkelse som global leverantör

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Prestanda plus flexibilitet får en utmärkelse som global leverantör

Efter att ha utvärderat och rankat över 260 leverantörer tilldelade företaget Nordson, som tillverkar utrustning för precisionsdispensering, nyligen sin utmärkelse för bästa "globala leverantör" till Omron på koncernens huvudkontor i Lüneburg, Tyskland..

Nordson-koncernen är ledande inom att anbringa industrivätske- och pulverbeläggningar, vidhäftande material och tätningsmedel på en mängd olika konsument- och industriprodukter under tillverkning.

"Leverantörens leveransprestanda (kvalitet, precision osv.) är mycket viktiga - men inte allt", kommenterar Tim Gutmann, Purchasing Manager hos Nordson. "Flexibilitet är också mycket viktig. Lyckligtvis reagerade Omron alltid snabbt och flexibelt närhelst vi kontaktade dem om fler önskemål.   T illsammans kunde vi höja vår effektivitet på ett betydande sätt."


Under en 12-månadersperiod uppmätte Nordson 99,5 procents leveransprecision och inga som helst kvalitetsproblem. Enligt Lucian Dold hos Omron Sensing, Safety and Component Division:

"Det kommer att bli ännu bättre. Vi fortsätter vara den partner som är redo att tackla framtida utmaningar tillsammans med våra kunder. Utmärkelsen från Nordson hjälper till att understödja vår beslutsamhet när det gäller att nå nästa nivå."

Hur ett verkligt kundinriktat tillvägagångssätt fulländar vårt erbjudande till dig

Omron betraktas ofta som en leverantör av utmärkta produkter, men det finns mycket mer som ligger bakom. På vår Youtube-kanal hittar du en spellista över korta videor där vissa av Omrons nyckelpersoner beskriver hur vårt kundinriktade tillvägagångssätt - utöver vår produktportfölj - fulländar vårt erbjudande till dig.

Se vår Youtube-kanal

Fler kundreferenser

eu collage costumerreference 420x170 v1 sol

Kundreferenser

På Omron lyssnar vi på våra kunder. Vi skulle kunna lyssna på dem hela dagarna i ända – de ger oss uppslag till nya idéer. Och eftersom vi har lyssnat på våra förpackningsmaskinskunder i över 20 år är det inte så konstigt att vi har massor med bra idéer.

Read more