Login

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Register

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har tekniska problem. Din formulär har inte varit framgångsrik. Vi ber om ursäkt och försök igen senare.

Download

Thank you for your interest

You now have access to Elmia Automation 2024

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Evenemang

Elmia Automation 2024

Möt AFRY och OMRON på Elmia Automation

Varmt välkommen till Elmia Automation 2024, där AFRY och OMRON samutställer 14-17 maj 2024 i Jönköping. Tack vare vårt partnerskap kan AFRY och OMRON tillsammans förverkliga storskaliga flexibla automationsprojekt.

Vi förevisar de nyaste automationslösningarna som omdefinierar din tillverkningsprocess. Vid vår gemensamma monter får du uppleva det nyaste inom robotik och flexibel tillverkning. Lär dig om framtidens automation med mobila och kollaborativa robotar för bl.a. materialhantering, kodavläsning, spårbarhet och kvalitetssäkring. 

AFRY och OMRON har ingått ett strategiskt partnerskap för att erbjuda framgångsrika lösningar inom automationsområdet. Genom att kombinera AFRYs position som europeisk ledare inom avancerad automation med OMRONs globala expertis inom robotik kan vi erbjuda våra kunder det bästa av två världar. Genom vårt samarbete kan vi länka teknologier och lösningar med expertis och resurser för att skapa mervärde för tillverkande företag.

Välkommen förbi AFRYs och OMRONs monter D02:14 och låt oss tillsammans göra din tillverkning smartare och mer flexibel,

AFRY & OMRON

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Se dessa lösningar på mässan:

  • En CNC-maskin som sköts av OMRONs samarbetande robot 
  • En materialhanteringslösning med OMRONs LD90 mobila robot 
  • En visionlösning där den samarbetande roboten läser QR-koden på slutprodukten i data- och spårbarhetssyften. 
  • En kvalitetssäkringslösning med OMRONs Mobile Manipulator (MOMA) - en samarbetande robot monterad på en mobil robot för maximal flexibilitet. Den unika MOMA inkluderar en rad OMRON-teknologier, inklusive vision, säkerhet och SYSMAC-automationsplattformen.

Oavsett om du vill optimera produktionslinjer, effektivisera processer eller anpassa dig till föränderliga marknadskrav, erbjuder vi anpassningsbara och smarta automationslösningar. AFRY och OMRON möjliggör flexibla lösningar och skalbarhet, skräddarsydda efter kundens unika behov.

Bekanta dig med AFRY 

Läs mer om OMRONs flexibla tillverkning 

OMRONs och AFRYs strategiska samarbete är nyckeln till ett unikt framtidstänk för att sammankoppla fabriksgolvets teknologier med dataintegration och informationssystem. Vi erjuder de smartaste och nyaste teknologierna, robotarna, maskin-controllers och övriga automationslösningarna som samverkar med AI och dataoptimering på ett revolutionerande sätt. Våra gemensamma lösningar möjliggör ett helt nytt sätt att flexibelt tackla marknadens föränderliga krav för få ett mer agilt produktionsflöde och mer konkurrenskraftig produktion. Tillsammans skapar vi helheter där all teknologi integreras, analyseras och styrs i syfte att göra produktionen mer effektiv, mätbar och flexibel.